Aktiviteter

Jun
12
tis
Vegansk grillkväll och biljettsläpp @ Stadsparken
Jun 12 kl. 17:30 – 20:00

Nu är sommaren på antågande och snart även LundaPride-festivalen 2018. För att fira detta, och för att smyginleda festivalen, bjuder vi nu in på vegansk grillkväll den 12 juni kl. 17:30 i Stadsparken! Hit kan ni också komma och hämta ut biljetter till Pride Pool Party, som äger rum den 15 juni på Högevallsbadet.

Grillkvällen är som sagt vegansk, och maten är gratis så det är bara att ta med sig ett gott humör och goda vänner. På plats kommer vi att ha lite försäljning av regnbågsprodukter, ifall ni i förväg vill vara redo inför LundaPride-festivalen.

Vi hoppas att vi får se er alla i Stadsparken den 12 juni! Mer information finns på Facebook-sidan.

Jun
15
fre
LundaPride-festivalen 2018 @ Lundagård
Jun 15 kl. 17:00 – Jun 17 kl. 20:00

Den 15-17 juni i år går Lunds största pridefestival av stapeln, där vi i sedvanlig ordning gör om Lundagård till en plats för kärlek, tolerans och mångfald. Festivaldagen är lördagen den 16 juni och Pride Pool Party kommer förhoppningsvis äga rum på fredagen den 15:e och seminarierna på söndagen den 17:e.

Vi är så glada för att ännu en gång få välkomna er alla till vår festival och vi hoppas att ni är lika taggade på LundaPride 2018 som vi är!

Mer information om festivalen, paraden, Klubb Out och annat kommer senare i vår, men ni är självklart när som helst välkomna att lämna förslag, ställa frågor eller bara säga något snällt till eller på vår Facebook-sida!

Foto: Hussein El-alawi

Design: Atle Heidarsson