Högevall

En av våra stolta sponsorer är badhuset Högevall!

Högevall_fyrfärg_C_lund

Högevall är inte bara Lunds största badhus, de är hela Skånes största och modernaste badhus. Allt från äventyrsbad för de stora och djungelbad för de små, till motionssim och bubbelpool hittar du här. I anläggningen finns också ett stort gym. Sin position som Skånes modernaste badhus befäster de genom den framåtanda de visat i sitt arbete tillsammans med oss på LundaPride. Högevall satsar engagerat på att bli det första HBTQ-certifierade badhuset i den här delen av landet.

Badhus innebär ofta problematik för HBTQ-personer, inte minst med omklädningsrum där du tvingas välja kön. Att vi på LundaPride får samarbeta med Högevall, ett badhus som tydligare än de allra flesta tar stark ställning för HBTQ-personers rättigheter, känns fantastiskt. Under festivalkvällen arrangerar LundaPride och Högevall tillsammans ett stort badevent, ett HBTQ-PoolParty, där normbrytande är en självklarhet. Mer om det kan du läsa här.

Tack Högevall, för ett fantastiskt samarbete!