Lunds universitet

Vi vill stolt presentera vårt samarbete med Lunds universitet!

LundUniversity_C2line_RGB

Lunds universitet fyller snart 350 år och räknas idag in bland de högst rankade universiteten i världen. Deras vision är att vara ett universitet i världsklass som förstår, förklarar och förbättrar vår värld och människors villkor. Inom universitetet ryms 42 000 studenter och 7 500 anställda, främst i Lund, Malmö och Helsingborg. Genom både storlek och rang är de ett lärosäte med stort inflytande och pondus.

Att de tar ställning genom att ge vår festival sitt fulla stöd blir därför mycket värdefullt. Lunds universitet visar inte bara att de är medvetna om att våra frågor måste lyftas fram, de visar också tydligt att de själva vill stödja och vara en del av arbetet. Vi på LundaPride är mycket glada över att universitetet på detta sätt verkligen lever ut sin vision.

Tack till Lunds universitet, för allt ert stöd!