QX

Låt oss presentera en av våra stolta sponsorer!

loggo qx

Tidningen QX har funnits sedan 1995 och startades för att försäkra det fortsatta utgivandet av oberoende gaymedia i Sverige. QX delas ut gratis på många platser i hela landet och är alltid tillgänglig på nätet.

QX Förlag driver nätshopen QX Shop, där du kan köpa alla typer av regnbågsflaggor, -kläder och -accessoarer. QX ger dig också nätcommunityt Qruiser, Nordens största community för HBTQ-personer och deras allierade. Sedan 2008 finns även QX GayMap, där arrangörer själva lägger in evenemang som är av intresse för besökarna på QX.se.

För oss på LundaPride känns det mycket betydelsefullt att ha QX’s stöd i ryggen när vi genomför Lunds andra Pridefestival någonsin. Trots att vi är nya i Lund är vi en del av det etablerade. Vi är en del av den starka och växande HBTQ-rörelsen som QX varit med och spridit de senaste två decennierna.

Tack QX, för att ni är med oss i år!