LundaPride blir mer gemytlig

Efter ett par kritiska veckor har vi i LundaPride-gruppen beslutat att revidera den ursprungliga planen för Pride och köra på en gemytlig festivalvariant med mindre omsättning. Då föreningen genomgår en del förändringar anser vi att original planen inte går att genomföra. Det kommer att bli en festival med parad, klubb och gratis seminarier på två platser i centrala Lund. Förutsatt att vädret tillåter det kommer det även finnas en mer öppen och inkluderande Pridepark i Lundagård med skönt caféhäng och utomhusaktiviteter.

Vill du vara med och hjälpa till att skapa ett mer personligt LundaPride kontakta då . Alla idéer, förslag och bidrag välkomnas, litet som stort! Har ni en aktivitet som skulle passa under dagen, tekniska lösningar till musik och scen eller bara vill sprida glädje, tveka inte att höra av dig!

Mycket kärlek från LundaPride-gruppen!