Stolt i Lund byter namn!

I går höll Stolt i Lund ett extrainsatt årsmöte för att rösta om en förändring av stadgarna. Förslaget togs emot enhälligt och därmed byter föreningen namn till LundaPride!

Vi byter namn av olika anledningar. För det första är det för att förtydliga att LundaPride, som är vårt största evenemang, är vårt huvudsakliga fokus och vår största chans att bedriva effektiv samhällspåverkan. Det handlar också om att överkomma förvirring, då de flesta Lundabor känner till LundaPride, men det är inte lika många lundabor som känner till föreningen Stolt i Lund eller att det är Stolt i Lund som arrangerar LundaPride. Därför vill vi helt enkelt göra det tydligt vilka vi är och vad vi gör.
 
Med vårt nya namn kommer vi fortsätta driva och utveckla vårt utbildningsprogram och vi kommer fortsätta jobba hårt inför LundaPride 2017!
Vi vill tacka Atle Heidarsson för designen på vår nya logga! Logga