LundaPride 2017 är i full gång med två nya projektledare och en längre festival!

Arbetet inför LundaPride 2017 påbörjades redan i somras då Jonas Lönnberg och Charlie Hedhav valdes till projektledare för 2017 års festival! Tillsammans med styrelsen har de satt ihop ett projektteam med en del nya och gamla ansikten.

  • Vi har sedan i somras jobbat med att skapa en tydlig vision av vad vi vill festivalen ska vara. Det känns också skönt att vi redan nu är ett fulltaligt projektteam.

Både Jonas och Charlie har länge varit involverad i föreningen. Jonas var med redan under den första pridemanifestationen 2014 och Charlie gick in som kommunikationsansvarig för LundaPride 2015. Jonas är en 28-årig tvåbarnspappa som jobbar inom LSS, med flygsäkerhet samt som tågvärd. Charlie är 23 år och läser till civilingenjör vid LTH. Han kommer ursprungligen från Vimmerby men har de senaste 4 år bott i Lund.

Detta året förlängs LundaPride och blir tre dagar istället för en. Syftet är att aktiviteterna ska delas upp över en helg så att en kan ta del av så mycket som möjligt och inte behöver välja bort något. Redan nu kan ni skriva upp 19–21 maj i kalendern. Även årets tema är spikat och det kommer att vara Tillsammans.

  • Pride är något som fortfarande behövs i Sverige och i Lund. Alla känner någon som identifiera sig som HBTQ+ även om personen inte har kommit ut. Det kan vara en förälder, kollega, kompis, syskon och det är därför detta är frågor som påverkar oss alla. Det är bara tillsammans vi kan göra skillnad.

 

Charlie Hedhav & Jonas lönnberg
Projektledare för LundaPride

0730341820

 

LundaPride 2017 datum