Kandidera till LundaPrides styrelse!

I slutet av oktober håller LundaPride årsmöte, så passa på att kandidera till vår styrelse! Att vara aktiv i en ideell förening berikar ens vardag på många sätt; Vännerna en skaffar, kompetenserna som utvecklas och de erfarenheter som dokumenteras kommer sätta spår i ens liv. I en HBTQIA(+)-förening får du dessutom chansen att göra något som verkligen påverkar andra människors välmående och du kan bidra till att skapa en bättre värld, helt enkelt. Så ansök idag och ta plats i Lunds största prideorganisation och arrangör av LundaPride-festivalen!

För att kandidera fyller ni i formuläret här nedanför, och därefter kommer valberedningen att föra ärendet vidare. Håll ett extra öga på inkorgen och i skräpposten på era mejlkonton så att ni inte missar något.

Vi i LundaPride hoppas att snart få nya engagerade kolleger!