Armbandskonceptet 2018

För fjärde året i rad lanserar LundaPride armbandskonceptet i anslutning till LundaPride-festivalen!

I år kommer armbanden säljas på Wasabi på Saluhallen samt Tant Hulda på Gråbrödersgatan 12! Armbandskonceptet är ett unikt samarbete mellan LundaPride och Lunds näringsliv, där de som köpt LundaPrides armband får lov att ta del av rabatter och erbjudanden hos de företag som anslutit sig till samarbetet. Armband ger dig rabatter, så enkelt är det! Att köpa vårt festivalarmband är ett sätt för dig som medmänniska att visa att du står bakom alla människors lika rätt till liv och kärlek, att du står upp för HBTQIA(+)-personers rättigheter och att du stöttar föreningen LundaPride. När lundabor bär vårt armband skickar vi också en viktig signal till andra som säger att Lund är en stad som står upp för mångfald och jämlikhet. Just därför har vi även sänkt priset med 10 kronor i år, för att vi vill att fler ska bära detta armband med stolthet. Så tack för att ni alla är med i kampen för rättvisa – och frihet!

Är du intresserade av att delta? Mejla då ditt företags namn, logotyp och erbjudande till . Denna sida uppdaterades fortlöpande i takt med att företag ansluter sig.

Armbandskonceptet varar fram till den 17 juni!

            POW

POW i Malmö handtillverkar urläckra örhängen, och särskilt fina är modellen som heter Proud som du kan se här!

Erbjudande: 50 kr rabatt i webbshoppen på det regnbågsfärgade örhänget ”PROUD” med rabattkoden LUNDAPRIDE.


Tant Hulda

Tant Hulda på Stora Gråbrödersgatan 12 har varit en trogen anhängare till armbandskonceptet, och erbjuder högkvalitativa kläder och textilier.

Erbjudande: 10% rabatt på valfri vara under Prideveckan. Erbjudandet gäller endast en gång per kund och armband.


Wasabi Saluhallen

Wasabi på Saluhallen var med och grundade armbandskonceptet, och har varit återförsäljare av festivalarmbanden under alla år. Bäst i stan på sushi dessutom!

Erbjudande: Fråga i butiken!


Hårsalong Felicious

 Hårsalongen Felicious på Kungsgatan 2A i Lund deltar för första gången i armbandskonceptet, och här kan du både få ditt hår stylat och klippt i en mysig miljö!

Erbjudande: genom armbandskonceptet får du 20% rabatt på din första bokning om du bokar innan den 15 augusti!


Gamla Franska på Saluhallen

Även Gamla Franska på Saluhallen deltar i armbandskonceptet för första gången. På denna exklusiva restaurang kan du avnjuta en god bit mat av högsta kvalité eller avnjuta en aw-meny efter en veckas jobb.

Erbjudande: aw-priserna för dryck gäller alla dagar från öppning till stängning. Ni finner priserna på hemsidan, klicka på länken ovanför!


Medarrangörer och samarbetspartners till LundaPride 2018

lund-kommunHogevall-294x300

mbn

medborgarskolan

 

Svenska kyrkan

Denna sida mår bra hos

Binero-350x128